Principalii inculpati in dosarul armelor furate de la Unitatea Militara nr. 1038, de Vanatori de Munte din Borsa- Maramures, au fost condamnati, in aceasta saptamana, de catre judecatorii Tribunalului Militar din Cluj, la cate patru ani de inchisoare
Principalii inculpati in dosarul armelor furate de la Unitatea Militara nr. 1038, de Vanatori de Munte din Borsa- Maramures, au fost condamnati, in aceasta saptamana, de catre judecatorii Tribunalului Militar din Cluj, la cate patru ani de inchisoare.
Este vorba de fostii gestionari, plutonierul Daniel Maxim, sergentul major stefan Petre si civilul Gheorghe Mihali. Potrivit procurorului militar Gabriel Mora, stefan a vandut trei pistoale mitraliera, de tip AKM, in luna februarie a anului trecut, iar Maxim - doua arme, in luna septembrie, lui Mihali, cu suma totala de aproximativ 3.000 euro. In dosar a mai fost condamnat si sergentul Florin Andreica, la un an cu suspendare conditionata, pentru vanzarea a 10 cartuse.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.