Actionarii societatii URB Rulmenti Suceava au aprobat majorarea capitalului social cu suma de 2,5 milioane de lei, prin emiterea unui numar de un milion de actiuni, cu o valoare nominala de 2,5 lei. In urma majorarii, capitalul social va creste de la
Actionarii societatii URB Rulmenti Suceava au aprobat majorarea capitalului social cu suma de 2,5 milioane de lei, prin emiterea unui numar de un milion de actiuni, cu o valoare nominala de 2,5 lei. In urma majorarii, capitalul social va creste de la 19,77 milioane de lei la 22,29 milioane de lei, reprezentand un numar total de 8,91 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 2,5 lei, conform unui comunicat transmis pietei Rasdaq.
Actionarii sunt indreptatiti sa-si exercite dreptul de preferinta in termen de 30 de zile de la data publicarii hotararii Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor in Monitorul Oficial si au dreptul sa subscrie proportional cu numarul de actiuni detinute.
Conform ultimelor raportari, actionarii companiei sunt SIF Moldova, cu 24,28% din capital, BAD Rulmenti Brasov detine 67,78%, in timp ce alti actionari detin un procent de 7,94% din actiunile companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.