Haine de piele pentru barbati si poncho impletit din blana de vizon pentru doamne
Foarte multe firme au venit la Modexpo cu oferte constand in haine din piele si diverse blanuri, la preturi de producator. Astfel, pentru barbati, o ge


Haine de piele pentru barbati si poncho impletit din blana de vizon pentru doamne
Foarte multe firme au venit la Modexpo cu oferte constand in haine din piele si diverse blanuri, la preturi de producator. Astfel, pentru barbati, o geaca din piele naturala costa incepand cu 380 RON si poate ajunge la 700 RON, cum este cea din piele de oaie. Pentru dame, hainele din piele costa de la 300 la 450 RON, dar si 1.000 RON, cum este cazul celor cu gulere din blana de vulpe. Blanurile se gasesc in numar mare, colorate sau simple, pentru toate gusturile, dar nu si pentru toate buzunarele. Hainele din vizon au preturi incepand cu 1.200 RON, in timp ce una din blana de nurca este 4.200 RON. Gulerele din vulpe sunt in jur de 240 RON, caciulile intre 220 si 300 RON, iar un poncho din fasii impletite din blana de vizon ajunge la 2.000 RON.

Sacouri cambrate si curele late, printre tendintele sezonului
Firme romanesti de renume, producatoare de costume barbatesti si tinute elegante prezinta la Modexpo tendintele actuale ale modei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.