Banca Comerciala Romana a achizitionat, prin punctele de lucru deschise in teritoriu, aproximativ 157 kg aur, transmite un comunicat al institutiei de credit.
In aceeasi ordine de idei, BCR a deschis doua noi filiale (Pitesti si Oradea), dedi
Banca Comerciala Romana a achizitionat, prin punctele de lucru deschise in teritoriu, aproximativ 157 kg aur, transmite un comunicat al institutiei de credit.
In aceeasi ordine de idei, BCR a deschis doua noi filiale (Pitesti si Oradea), dedicate achizitionarii metalului galben de la populatie si agenti economici. Vanzatorii se pot prezenta la ghiseul de metale pretioase al bancii cu obiectele din aur pe care doresc sa le tranzactioneze, iar angajatii BCR vor analiza produsele si vor stabili obiectele care pot fi achizitionate. Plata va fi efectuata in lei, pe loc. BCR cumpara monede din aur, emise in Romania sau in alte state, fragmente de monede, medalii, lingouri si bare, bijuterii si obiecte din aur de minimum 14 karate si benzi din aur dentar. Banca va afisa zilnic, pe langa cursul valutar de la casele de schimb, si cursul de cumparare pentru aurul de 24 karate. Pentru aurul cu mai putin de 24 de karate, contravaloarea va fi corespunzatoare numarului de karate respectiv. BCR nu cumpara aur cu mai putin de 14 karate si nici alte metale sau pietre pretioase. Banca a inceput sa cumpere aur de la populatie si firme din decembrie 2004. Pana in prezent, BCR a achizitionat circa 157 de kilograme de aur, avand deschise puncte de lucru pentru acest serviciu in Bucuresti si la sucursalele judetene din Arad, Dolj, Salaj, Suceava, Teleorman, Vrancea si Mures.
BCR este cea mai importanta banca din Romania, cu active de peste zece miliarde de euro. Banca are in prezent 446 sucursale si agentii. Institutia dispune de o retea nationala de peste 1.200 de ATM si aproximativ 8.000 de POS. Numarul clientilor depaseste patru milioane, dintre care 90% sunt persoane fizice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.