Mircea Geoana a scapat de emotiile unei noi concurente la conducerea PSD. Liderul organizatiei de Bucuresti, Sorin Oprescu, nu intentioneaza, cel putin deocamdata, sa-i ia scaunul lui Geoana. El a declarat ieri ca nu va candida la presedintia PSD, i

Mircea Geoana a scapat de emotiile unei noi concurente la conducerea PSD. Liderul organizatiei de Bucuresti, Sorin Oprescu, nu intentioneaza, cel putin deocamdata, sa-i ia scaunul lui Geoana. El a declarat ieri ca nu va candida la presedintia PSD, infirmand astfel speculatiile din ultima vreme privitoare la o eventuala ascensiune a sa la varful partidului.

Senatorul PSD Sorin Oprescu a calificat drept o diversiune zvonurile conform carora ar dori sa-i ia locul actualului presedinte al partidului, inscaunat la Congresul din aprilie 2005. „Nu voi da curs acestor diversiuni, care au ca scop instabilitatea in structurile de conducere ale PSD“, a precizat Oprescu. Informatiile referitoare la o posibila candidatura a sa au fost lansate, la inceputul saptamanii, in ziarul Gardianul, fiind sustinute de liderul PIN, Cozmin Gusa. Senatorul PSD a tinut sa linisteasca eventualele temeri ale sefului sau ierarhic, Mircea Geoana, si a facut un apel la unitatea partidului si la continuarea reformei interne.

Ipoteze in reluare


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.