director general al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti Sediul Central Mihail Sadoveanu al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti si-a redeschis ieri portile dupa ce lucrarile de renovare si consolidare a cladirii din Strada Tache Ionescu au fost fin
director general al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti

Sediul Central Mihail Sadoveanu al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti si-a redeschis ieri portile dupa ce lucrarile de renovare si consolidare a cladirii din Strada Tache Ionescu au fost finalizate. Cei prezenti la eveniment au ascultat discursul primarului general al Bucurestilor, Adriean Videanu, si cel al directorului general al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, dr. Florin Rotaru. O noutate pentru aceasta institutie este lansarea Bibliotecii Digitale si a catalogului electronic. Si, pentru ca ieri a fost Ziua Bucurestilor, biblioteca a fost gazda expozitiei ""Bucurestii lui Carol I"". Din program nu a lipsit un moment de muzica clasica. Pentru redarea accesului cititorilor bucuresteni la serviciile bibliotecii, Jurnalul National il declara pe dr. Florin Rotaru ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.