Un nou accident grav de ciruculatie a avut loc, luni seara, atunci cand masina in care se afla subprefectul de Timis
s-a izbit violent de un copac. Autoturismul, care apartinea Prefecturii, si in care se aflau subprefectul Alexandru Chirila s
Un nou accident grav de ciruculatie a avut loc, luni seara, atunci cand masina in care se afla subprefectul de Timis
s-a izbit violent de un copac. Autoturismul, care apartinea Prefecturii, si in care se aflau subprefectul Alexandru Chirila si Teodor Heler, soferul institutiei, a iesit de pe carosabil si s-a lovit de un copac, in zona comunei galatene Hanu Conachi. Din cauza impactului foarte puternic, soferul a murit pe loc, iar Chirila a fost transportat la spital cu o masina a Ambulantei. Din primele cercetari ale politistilor, se pare ca accidentul s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum. Pe respectiva portiune, exista un indicator de limitare a vitezei la 30 km pe ora si o mentiune speciala conform careia pe drum se afla criblura, adica piatra sparta marunt, folosita la lucrarile de asfaltare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.