In timp ce in tara media este de un lucrator de pasapoarte la 5.000 de cetateni, la Vaslui situatia a scapat de sub control, un angajat al Serviciului Public Comunitar pentru Evidenta Pasapoartelor Simple (SPCEPS) deservind aproximativ 46.000 de pers
In timp ce in tara media este de un lucrator de pasapoarte la 5.000 de cetateni, la Vaslui situatia a scapat de sub control, un angajat al Serviciului Public Comunitar pentru Evidenta Pasapoartelor Simple (SPCEPS) deservind aproximativ 46.000 de persoane. La lipsa de personal se mai adauga si conditiile de munca inumane, noul sediu al Serviciului de Eliberare a Pasapoartelor fiind asteptat in continuare, dar fara prea mari sperante. Pana cand problema sediului va fi rezolvata, vasluienii isi vor obtine pasapoartele intr-un spatiu cat o cutie de chibrituri, fara aerisire, in mirosul de transpiratie al vecinilor de rand de care stau lipiti ca sardelele.
Simpla enumerare a lucratorilor de la SPCEPS Vaslui se opreste la numarul zece. Atatia sunt in tot judetul Vaslui, unde populatia este de aproape 460.000 de locuitori. Desi autoritatile romane au stabilit o norma de un lucrator la 5.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.