Compania de transport de electricitate Transelectrica intentioneaza sa investeasca 47,2 milioane de euro pentru modernizarea statiei de transformare Bucuresti Sud, dupa ce a inaugurat ieri prima parte a proiectului, pentru care a alocat 12,5 milioane
Compania de transport de electricitate Transelectrica intentioneaza sa investeasca 47,2 milioane de euro pentru modernizarea statiei de transformare Bucuresti Sud, dupa ce a inaugurat ieri prima parte a proiectului, pentru care a alocat 12,5 milioane euro, informeaza Mediafax. Lucrarile au fost finalizate la statia de transformare de 220 kilovolti, din cadrul proiectului de modernizare a statiilor de 400 kV, 220 kV, 110 kV si 10 kV de la Bucuresti Sud. Finantarea este asigurata din surse proprii si un credit de 28 milioane euro contractat in 2004 de la banca germana pentru dezvoltare Kreditanstalt fur Wiederaufbau (KFW). Imprumutul are o perioada de gratie de patru ani si va fi rambursat in intervalul 2008-2018, a declarat directorul general al Transelectrica, Stelian Gal. Antreprenorul general al lucrarilor este consortiul format din companiile Siemens Austria, Siemens Germania si Siemens Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.