separat de partide? Cum ganditi ca am nevoie de un partid? Ce efort merita sa faci sa construiesti un megapartid? Am avut acea constructie care era impreuna cu PNL, inainte de alegeri, sa facem un partid de fuziune... N-a iesit, salut! Nu ma mai inte
separat de partide? Cum ganditi ca am nevoie de un partid? Ce efort merita sa faci sa construiesti un megapartid? Am avut acea constructie care era impreuna cu PNL, inainte de alegeri, sa facem un partid de fuziune... N-a iesit, salut! Nu ma mai intereseaza sa fac partide din franturi. Si ce interes am eu sa construiesc un megapartid?", a spus Basescu, care a vrut sa dezminta astfel informatia potrivit careia ar fi discutat cu liderii PD posibilitatea crearii unui partid "prezidential". Ulterior, el a revenit asupra acestei afirmatii si a spus ca nu are nevoie de alta formatiune decat PD. "In afara de partidul in care am crescut, nu-mi trebuie nicio constructie artificiala", a afirmat seful statului. El a apreciat ca in Romania ar fi nevoie de un partid de dreapta puternic. "Sigur, mi-ar placea ca in Romania sa existe un partid de dreapta puternic, pe masura PSD-ului, pentru ca cine crede ca PSD-ul ramane la 20% este cel putin naiv", a prorocit Traian Basescu.

Parlamentul e de vina
Potrivit presedintelui Romaniei, conducerile serviciilor secrete se afla intr-o stare de provizorat datorita faptului ca cele doua Camere ale parlamentului nu s-au reunit in sedinta comuna pentru a lua act de demisia lui Radu Timofte si Gheorghe Fulga. "Am vorbit despre faptul ca nu se mai organizeaza sedinta comuna a celor doua Camere, lucru pe care il stie orice roman care urmareste viata politica, sa se ia nota de demisia celor doi sefi de servicii si chiar am vorbit ca stau cu inlocuitor la SRI, nu-i mai pronunt numele pentru ca-l stiti foarte bine, stau cu inlocuitor delegat la SIE si acum se pune problema si a scoaterii din functie a sefului Statului Major", a aratat seful statului.

Seful statului nu vrea tambal acasa
Presedintele Traian Basescu a sustinut ca nu a consumat bauturi alcoolice la intalnirea de sambata cu liderii PD si, in consecinta, nu a incalcat nicio lege, cand a plecat de la restaurant la volanul masinii sale. "Nu, nu, nu", a spus Basescu atunci cand a fost intrebat daca a baut.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.