pe listele de asteptare la Primaria Municipiului Bucuresti (PMB). Edilii din orasele Buftea, Bragadiru, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni si Voluntari spun insa ca pentru toate cele opt orase nu s-au emis decat cel mult 1
pe listele de asteptare la Primaria Municipiului Bucuresti (PMB). Edilii din orasele Buftea, Bragadiru, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni si Voluntari spun insa ca pentru toate cele opt orase nu s-au emis decat cel mult 100 de autorizatii taxi in total.

Plan: autorizatii eliberate la Bucuresti si pentru Ilfov
Situatia supraaglomerarii pietei taxiurilor din Bucuresti va fi discutata astazi, la sediul Prefecturii Ilfov, unde va participa si stefan Pirpiliu, presedintele Comisiei Transporturi si Infrastructura Urbana, din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti. Cunoscand siretlicurile taximetristilor din Ilfov pe drumurile Capitalei, el vrea sa le propuna colegilor din PMB sa extinda zona legala de desfasurare a activitatii de taximetrie, acoperita de autorizatia emisa de Primaria Capitalei. "Cred ca ar fi foarte bine daca am include si Ilfovul in autorizatii, pentru ca Bucurestiul aproape ca se intrepatrunde cu unele zone din judetul Ilfov si logic ar fi sa nu fie granite pentru taxiuri", explica Pirpiliu. Proiectul include insa si introducerea unei taxe pentru eliberarea unei astfel de hartii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.