Entuziasmat de succesul Nationalei de polo, care a terminat pe locul al 4-lea la Campionatul European din Serbia, Calin Popescu-Tariceanu a facut o promisiune pe care, cu siguranta, nu o va putea respecta: „Va promit ca voi face tot posibilul
Entuziasmat de succesul Nationalei de polo, care a terminat pe locul al 4-lea la Campionatul European din Serbia, Calin Popescu-Tariceanu a facut o promisiune pe care, cu siguranta, nu o va putea respecta: „Va promit ca voi face tot posibilul sa fie construit cate un bazin in fiecare resedinta de judet“.

Nationala masculina de polo a Romaniei a avut o evolutie peste asteptari la Campionatul European de la Belgrad. Elevii lui Vlad Hagiu au trecut de Italia, in sferturile de finala, si au terminat pe locul al 4-lea, dupa ce au fost invinsi de Serbia, in semifinale, si de Spania, in finala mica. Performanta poloistilor este cu atat mai remarcabila, cu cat in Romania nu exista decat un bazin olimpic, la Oradea. Situatia a ajuns si la urechile premierului Calin Popescu-Tariceanu, care, mai nou, asista la cat mai multe evenimente sportive cu putinta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.