romanesc, avionul a facut drum intors din cauza unei fisuri a parbrizului, care a alertat membrii echipajului.
"S-a crapat un gemulet din partea dreapta a copilotului. Parbrizul este format din trei straturi, iar cel exterior s-a fisurat. In ast
romanesc, avionul a facut drum intors din cauza unei fisuri a parbrizului, care a alertat membrii echipajului.
"S-a crapat un gemulet din partea dreapta a copilotului. Parbrizul este format din trei straturi, iar cel exterior s-a fisurat. In astfel de situatii, manualul de zbor spune sa ne intoarcem pe aeroport. S-a remediat defectiunea, iar delegatia va pleca cu aceeasi aeronava, in jurul orei 13.00", a declarat Florian Costache, directorul general adjunct al companiei Romavia. In cele din urma, dupa inlocuirea gemuletului, avionul Stelei a decolat, pentru a doua oara, la ora 13.15. Incidentul a dat peste cap programul stelistilor, sosirea in capitala Ucrainei avand loc cu o intarziere de peste trei ore. "A fost un geam crapat, l-au inlocuit si gata. Jucatorii nu sunt afectati deloc, vom castiga la Kiev", a declarat laconic patronul ros-albastrilor, Gigi Becali.

Ros-albastrii, cu gandul la primavara europeana
Steaua Bucuresti revine dupa zece ani in Liga Campionilor si va debuta in aceasta seara, in deplasare, impotriva celei mai titrate echipe a fotbalului ucrainean, Dinamo Kiev. Partida va incepe la ora 21.45 si va fi transmisa in direct de postul Pro TV. Dupa ce au visat un deceniu la un loc la masa bogatilor, stelistii debuteaza impotriva unei echipe obisnuite cu aerul tare din Liga, acolo unde a adunat 11 participari. Oficialii stelisti au pareri impartite in legatura cu obiectivul echipei in grupe. Daca patronul Gigi Becali anunta sus si tare ca Steaua va lua noua puncte din primele trei meciuri, managerul general Mihai Stoica este ceva mai cumpatat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.