Mihail Vlasov, presedintele Camerei de Comert si Industrie (CCI) Iasi contesta masura de excludere adoptata de Comitetul Executiv al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR). "CCI Iasi este membra de drept a CCIR, conform art. 8 si 9 din Decr
Mihail Vlasov, presedintele Camerei de Comert si Industrie (CCI) Iasi contesta masura de excludere adoptata de Comitetul Executiv al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR). "CCI Iasi este membra de drept a CCIR, conform art. 8 si 9 din Decretul-Lege 139/1990", se arata intr-un comunicat de presa. De asemenea, in comunicat se arata ca organizatia nu a incalcat prevederile Statutului, ci dimpotriva, respecta statutul CCIR si a solicitat, alaturi de alte 25 de camere teritoriale (din totalul de 42) ca Justitia sa se pronunte asupra nelegalitatii Adunarii Generale a CCIR din 3 august 2006. "Presedintele CCI Iasi, reprezentantul ales ca vicepresedinte statutar si legal in Reuniunea Presedintilor Camerelor Teritoriale, nu poate fi exclus de la conducerea CCIR de catre un organ nestatutar si abuziv autodesemnat ca organ de conducere al CCIR", se mai arata in comunicatul CCI Iasi.
Reamintim, Comitetul Executiv a hotarat retragerea calitatii de membru al CCIR pentru CCI Iasi. "Pe cale de consecinta, Comitetul Executiv a constatat incetarea calitatii de membru al tuturor organelor de conducere ale CCIR pentru domnul Mihail Vlasov", se arata intr-un comunicat al CCIR. (A.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.