Recunoasterea de catre Rusia a independentei Osetiei de Sud (regiune separatista din Georgia) si a Transnistriei (autoproclamata republica nistreana din Republica Moldova) va predetermina politica externa a Moscovei pentru mult timp inainte, comente
Recunoasterea de catre Rusia a independentei Osetiei de Sud (regiune separatista din Georgia) si a Transnistriei (autoproclamata republica nistreana din Republica Moldova) va predetermina politica externa a Moscovei pentru mult timp inainte, comenteaza publicatia rusa "Kommersant". Apropiatele referendumuri privind independenta, mai intai, in Transnistria si, apoi, in Osetia de Sud, pun Rusia in fata unei alegeri serioase. Recunoscand independenta Transnistriei si Osetiei de Sud, Rusia isi va asuma obligatii politice si economice imense si, facand un asemenea pas, nu va mai putea da inapoi, avertizeaza "Kommersant".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.