Clientii Romanian International Bank vor beneficia, la produsele de economisire in lei, de o dobanda de pana la 8,5%, anunta institutia de credit. Astfel, pentru un depozit de o luna, banca ofera o dobanda anuala de 7,5%, pentru 3 luni - 7,65%, pentr
Clientii Romanian International Bank vor beneficia, la produsele de economisire in lei, de o dobanda de pana la 8,5%, anunta institutia de credit. Astfel, pentru un depozit de o luna, banca ofera o dobanda anuala de 7,5%, pentru 3 luni - 7,65%, pentru 6 luni - 7,8%, pentru 12 luni - 8,25%, iar pentru 18 luni - 8,5%. Depozitele cu dobanda fixa prezinta ca principal avantaj pentru client posibilitatea constituirii si pe termene lungi, cu dobanzi ridicate, asigurand mentinerea acestor dobanzi pe toata perioada de constituire. Pentru depozitele de peste 50.000 RON, dobanzile sunt mai mari si pot fi negociate. Toate operatiunile bancare se desfasoara on-line, acest lucru permitand clientului sa aiba acces la depozit din orice unitate RIB, indiferent de sucursala la care a fost constituit. Romanian International Bank activeaza pe piata din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 20 sucursale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.