Nicolae Badea, presedintelelui Dinamo, a declarat ieri ca si-ar dori ca echipa lui Mircea Rednic sa repete maine, in Grecia, in meciul cu Xanthi Skoda, din turul intai al Cupei UEFA, "acea evolutie de exceptie din meciul cu Everton". "Nu e o confrunt
Nicolae Badea, presedintelelui Dinamo, a declarat ieri ca si-ar dori ca echipa lui Mircea Rednic sa repete maine, in Grecia, in meciul cu Xanthi Skoda, din turul intai al Cupei UEFA, "acea evolutie de exceptie din meciul cu Everton". "Nu e o confruntare usoara. Eu sper sa reeditam acea evolutie de exceptie din meciul cu Everton, care a produs o emotie la nivel european prin diferenta mare de scor", a spus Badea. La randul sau, Mircea Rednic a precizat ca Xanthi Skoda este o echipa omogena, cu un stil de joc special. "Este un meci important, greu pentru noi. Intalnim o echipa puternica si omogena. Are un stil special de joc, arunca foarte repede mingea in terenul advers. Au jucatori cu un gabarit mare, jucatori de forta, atletici", a mentionat Rednic. "Puriul" a sustinut ca accederea in grupele Cupei UEFA este primul obiectiv al sezonului, aceeasi prioritate ca si adversarul de joi. "Pregatim foarte serios acest meci. Primul obiectiv din acest sezon este calificarea in grupele Cupei UEFA. Avem puterea sa-l realizam. Si din declaratiile antrenorilor si ale conducatorilor lui Xanthi am inteles ca ei pun accent pe calificarea in grupe", a mai spus Rednic, care a anuntat ieri ca a renuntat la serviciile sarbului Leo Lerinc, dupa ce acesta a lipsit nemotivat de la antrenament. Intrebat daca o calificare a lui Dinamo in sferturile de finala sau chiar in semifinalele Cupei UEFA ar mai indulci amarul suporterilor pentru ca Steaua evolueaza in grupele Ligii Campionilor, Rednic a raspuns: "Sigur ca ar indulci. In primul rand trebuie sa ne calificam in grupe. Nu trebuie sa gandim foarte departe. Normal, toti visam. Si eu imi doresc sa ajung cat mai departe in Cupa UEFA, pentru ca e vorba de imaginea clubului, a jucatorilor si de imaginea mea. Ne ambitioneaza prezenta Stelei in grupele Ligii. Astazi m-am uitat in ziare si am vazut zece pagini cu Steaua, iar noi pe margine. E o mare performanta, e meritul lor si le doresc succes". Dinamovistii pleaca astazi la pranz spre Grecia. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.