Noul presedinte al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare va fi ales, in 20 septembrie, in cadrul sedintei in care se reunesc Camera Deputatilor si Senatul, transmite Mediafax. Presedintele CNVM va fi ales in locul Gabrielei Anghelache, careia ii e
Noul presedinte al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare va fi ales, in 20 septembrie, in cadrul sedintei in care se reunesc Camera Deputatilor si Senatul, transmite Mediafax. Presedintele CNVM va fi ales in locul Gabrielei Anghelache, careia ii expira mandatul. Totodata, in cadrul sedintei, parlamentarii vor trebui sa numeasca si un membru al CNVM.
Gabriela Anghelache, actualul presedinte al CNVM, a fost desemnata in functie de catre Parlament, in 27 iunie 2001, pentru un mandat de cinci ani. Ea a fost pusa sub acuzare in dosarul Rompetrol. Tot in 2001, a fost desemnat si Paul Gheorghe Miclaus, sustinut de PNL, ca membru al CNVM, pentru cinci ani. Surse liberale au declarat, pentru Mediafax, ca PNL l-ar sustine pe Miclaus pentru presedintia CNVM.
Persoanele nominalizate pentru CNVM vor trebui audiate in comisiile parlamentare de specialitate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.