Un politist de la Sectia 18 a fost injunghiat, ieri, de catre un barbat careia ii inmanase o citatie, pentru a se prezenta la cercetari. Nicolae Cortel, agent sef adjunct la Biroul de Ordine Publica, se afla in jurul orei 11.00 pe strada Raureni din
Un politist de la Sectia 18 a fost injunghiat, ieri, de catre un barbat careia ii inmanase o citatie, pentru a se prezenta la cercetari. Nicolae Cortel, agent sef adjunct la Biroul de Ordine Publica, se afla in jurul orei 11.00 pe strada Raureni din Sectorul 5, cand a fost injunghiat de o persoana la domiciliul careia se deplasase pentru a-i inmana o citatie, pentru a fi audiat intr-un dosar privind o infractiune la regimul circulatiei. Agresorul l-a atacat pe politist cu un cutit cu care l-a lovit in zona inimii si in abdomen.
Agentul se afla in timpul serviciului, era imbracat in uniforma, aflandu-se intr-o masina inscriptionata cu insemnele politiei. Politistul a transmis prin statie la dispecerat ca a fost injunghiat si a solicitat sprijin. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Sectorului 5 Politie, care l-au identificat si retinut in scurt timp pe agresor, Gheorghe P., in apropierea domiciliului acestuia. Politistul a fost transportat la spital, in prezent fiind in afara oricarui pericol. Agresorul, in varsta de 56 de ani, a fost retinut de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, sub acuzatia de ultraj si tentativa de omor. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.