a altor 10 miliarde de lei in aceleasi conditii. "Greul de-abia acum incepe", spun sefii clubului, pentru ca nu stiu de unde vor returna banii.
O noua intalnire privind asocierea in participatiune dintre CJ si CL era necesara, pe de o part
a altor 10 miliarde de lei in aceleasi conditii. "Greul de-abia acum incepe", spun sefii clubului, pentru ca nu stiu de unde vor returna banii.
O noua intalnire privind asocierea in participatiune dintre CJ si CL era necesara, pe de o parte, deoarece prefectura a atacat in contencios administrativ primul proiect de hotarare privind finantarea clubului. Pe de alta parte, prin decizia luata acum cateva zile, Consiliul judetean se angaja sa aloce clubului Politehnica 10 miliarde de lei, dar cu titlu de imprumut. Discutiile pe marginea proiectului de hotarare privind finantarea din bani publici a clubului de fotbal au durat mai bine de o ora. Unul dintre cei mai vehementi consilieri care s-au opus acestui contract a fost democratul Daniel Oajdea. "Pana acum, la Poli s-au dat aproximativ 100 miliarde de lei din bugetul local. Am dat catre fotbal, dar strazile sunt cum sunt, de parcuri, nici sa mai vorbim, scoli sau institutii de cultura... Primarul Nichita este un haiduc pe invers. Ia de la cei saraci, pensionarii, si da la cei bogati, adica fotbalistii", si-a sustinut Oajdea decizia. La randul sau, primarul Gheorghe Nichita a incercat sa ii induplece pe consilieri sa sprijine fotbalul: "Contractul urmeaza modelul celui de la Consiliul judetean.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.