Democratii au readus in discutie, luni seara, la intalnirea cu liberalii, chestiunea anticipatelor, cerandu-le sa fie de acord cu organizarea alegerilor inainte de termen pentru a scapa de PC si UDMR, care nu mai "joaca" alaturi de Alianta. Surse di
Democratii au readus in discutie, luni seara, la intalnirea cu liberalii, chestiunea anticipatelor, cerandu-le sa fie de acord cu organizarea alegerilor inainte de termen pentru a scapa de PC si UDMR, care nu mai "joaca" alaturi de Alianta. Surse din conducerea Aliantei au declarat ca, profitand de discutiile din Consiliul National de Coordonare privind opozitia conservatorilor si udemeristilor la legea Agentiei Nationale de Integritate, presedintele executiv al PD a solicitat PNL sa mearga pe aceasta varianta inainte ca Alianta sa ramana fara sprijinul partenerilor din Coalitie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.