pompier
Varsta: 78 de ani Vancsa Gyorgy este cel mai varstnic pompier activ din tara. Are 78 de ani si traieste in judetul Covasna. Si-a dedicat aproape toata viata semenilor sai, fiindu-le alaturi ori de cate ori viata sau bunurile le-au fos
pompier
Varsta: 78 de ani Vancsa Gyorgy este cel mai varstnic pompier activ din tara. Are 78 de ani si traieste in judetul Covasna. Si-a dedicat aproape toata viata semenilor sai, fiindu-le alaturi ori de cate ori viata sau bunurile le-au fost puse in pericol de flacari. Gyuri Bacsi, cum ii spun localnicii, a intrat in randurile pompierilor civili la varsta de 16 ani. In timp si-a castigat respectul si aprecierea colegilor si comunitatii locale, fiind numit la conducerea acestui serviciu. Echipa pe care o conduce a obtinut in 2002 locul I la faza nationala a concursurilor profesionale. Pentru ca a continuat sa se implice in activitatile pompierilor civili din Valea Crisului, insuflandu-le tinerilor curajul si dragostea pentru aceasta meserie, Jurnalul National il declara pe Vancsa Gyorgy ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.