Omniasig va furniza Scolii Superioare de Aviatie Civila servicii de asigurare Casco pentru aeronave si raspundere din activitati aeronautice si accidente ale persoanelor, valoarea primei ridicandu-se la 1,14 milioane lei, dupa ce a castigat licitatia
Omniasig va furniza Scolii Superioare de Aviatie Civila servicii de asigurare Casco pentru aeronave si raspundere din activitati aeronautice si accidente ale persoanelor, valoarea primei ridicandu-se la 1,14 milioane lei, dupa ce a castigat licitatia organizata la 5 septembrie de Bursa Romana de Marfuri. Contractul de asigurare a fost incheiat pentru un an, cu posibilitate de prelungire, iar la licitatie a mai participat si compania Astra-Uniqa, au declarat reprezentanti ai Omniasig. Suma asigurata in cazul politei Casco pentru intreaga flota SSAC este de 11,28 milioane euro. De la inceputul anului, compania a incheiat polite asemanatoare cu Unitatea Speciala a Ministerului de Interne (pentru 10 elicoptere), Aerostar Bacau si Eurojet. SSAC si-a inceput activitatea in anul 1999 sub titulatura Academia Romana de Aviatie. Scoala realizeaza pregatirea de specialitate a personalului pentru prestarea activitatilor aeronautice civile. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.