Bogdan Olteanu a anuntat ca pana la 18 octombrie vor fi cunoscuti vinovatii in cazul disparitiei lui Omar Hayssam (foto). Pe de alta parte, dupa audieri in Comisia SRI, Radu Stroe a precizat ca acest serviciu nu poate fi facut vinovat de fuga sirian
Bogdan Olteanu a anuntat ca pana la 18 octombrie vor fi cunoscuti vinovatii in cazul disparitiei lui Omar Hayssam (foto). Pe de alta parte, dupa audieri in Comisia SRI, Radu Stroe a precizat ca acest serviciu nu poate fi facut vinovat de fuga sirianului.

Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor Ioan Munteanu (PSD) a spus ieri ca, pana in prezent, doar Comisia SIE a intocmit un raport in cazul disparitiei sirianului. Insa, tot in cursul zilei de ieri, au avut loc audieri si la Comisia SRI. Au fost prezenti Florian Coldea, prim-adjunctul directorului SRI, si Ionel Marin, adjunct ,dar Radu Timofte, directorul demisionar al Serviciului, nu a fost prezent intrucat, dupa motivatia lui Radu Stroe, este foarte bolnav. Munteanu, citat de Mediafax, a spus ca, in sedinta Birourilor Permanente, presedintele Comisiei SRI, Radu Stroe, a lansat o „concluzie surprinzatoare“ si anume ca „marele terorist Omar Hayssam nu ar fi terorist“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.