Fundasul Andrei Nesmasnai a declarat in ziarul Blik ca fotbalistii romani sunt simulanti, dar si ca au calitati. "Fotbalul romanesc ma face sa ma gandesc la lucruri contradictorii. Pe de o parte, echipele din aceasta tara sunt caracterizate prin ambi
Fundasul Andrei Nesmasnai a declarat in ziarul Blik ca fotbalistii romani sunt simulanti, dar si ca au calitati. "Fotbalul romanesc ma face sa ma gandesc la lucruri contradictorii. Pe de o parte, echipele din aceasta tara sunt caracterizate prin ambitie si organizare, jucatorii au calitati tehnice remarcabile. Reversul medaliei este ca in teren joaca mult teatru. Numerosi compatrioti ai colegului meu Florin Cernat sunt simulanti, cad de parca le-ai rupt piciorul", a spus Nesmasnii. Intrebat daca Steaua si Dinamo Kiev se vor lupta pentru locul trei, jucatorul lui Dinamo Kiev a replicat: "Este posibil orice, dar eu spun ca Real Madrid si Lyon se vor bate pentru locul trei, iar echipa noastra pentru prima pozitie. Suntem increzatori in fortele noastre si ar trebuie sa mergem mai departe". Altfel, ziarul "Komanda" a notat ca sectorul rezervat suporterilor stelisti va ramane gol, deoarece FC Steaua nu a solicitat rezervari de bilete pentru fanii romani, ci doar pentru invitati si alti membri ai delegatiei. Conform regulamentelor UEFA Champions League, Dinamo Kiev trebuie sa pastreze sectorul respectiv pentru oaspeti, chiar daca acesta nu va fi ocupat. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.