Zece din cele 13 persoane care au murit in accidentul rutier petrecut, saptamana trecuta, la Barlad au decedat intr-o fractiune de secunda din cauza numeroaselor politraumatisme severe. Examenele necropsice ale autopsierilor de la Spitalul Municipal
Zece din cele 13 persoane care au murit in accidentul rutier petrecut, saptamana trecuta, la Barlad au decedat intr-o fractiune de secunda din cauza numeroaselor politraumatisme severe. Examenele necropsice ale autopsierilor de la Spitalul Municipal de Adulti Barlad au stabilit ca decesul acestora a fost cauzat de traumatisme cranio-cerebrale, cranio-faciale si toracico-abdominale, dar si multiple fracturi. "In toate cazurile este vorba despre acelasi diagnostic, decesul survenind intr-un mod foarte violent, dar si extrem de rapid. De asemenea, barbatul care a murit in drum spre spital si copilul in varsta de opt ani aflat in moarte clinica inainte de a ajunge pe patul unitatii spitalicesti barladene au avut ca principala cauza a decesului aceleasi politraumatisme severe. Practic, in nici una din situatii nu s-a putut face nimic", a declarat Viorel Petcu, directorul Spitalului Municipal de Adulti Barlad.
De asemenea, cea de-a 13-a victima a accidentului de la Barlad, internata la un spital din Iasi, unde i-a fost amputat un picior, a murit din cauza unei fracturi de trunchi cervical. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.