Pentru ca au fost naivi, baietii lui Lucescu au pierdut, 0-4, la Roma, desi au fost superiori timp de o ora. Sahtior a platit scump pentru ocaziile irosite cu nonsalanta in partida cu AS Roma. Desi a controlat in mare parte jocul, pana la urma e

Pentru ca au fost naivi, baietii lui Lucescu au pierdut, 0-4, la Roma, desi au fost superiori timp de o ora.

Sahtior a platit scump pentru ocaziile irosite cu nonsalanta in partida cu AS Roma. Desi a controlat in mare parte jocul, pana la urma elevii lui Mircea Lucescu au incasat patru goluri pe ""Olimpico"".
NEDREPTATE. ""Rezultatul este nedrept, pentru ca am fost superiori Romei timp de 60 de minute. Am fi putut deschide scorul in trei randuri in prima repriza, atunci cand ei n-au avut nici o sansa. Inca o data s-a dovedit ca nu avem experienta necesara la acest nivel"", a spus tehnicianul roman. La randul sau, Cristi Chivu a recunoscut ca echipa sa a avut sansa in intalnirea cu Sahtior. ""Am fost norocosi sa inscriem de patru ori, dar putem spune ca am fost si mai maturi. Brandao a avut doua mari ocazii in prima parte, dar asta este fotbalul. Echipa care face mai putine greseli castiga meciul"", a concluzionat Chivu, unul dintre cei mai siguri jucatori ai Romei.
CALIFICATIV. Titular la Sahtior in partida de marti, alaturi de Razvan Rat, Ciprian Marica a fost considerat unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren. Atacantul lui Sahtior a pus numeroase probleme defensivei romane, in special lui Cristi Chivu. Site-ul goal.com i-a acordat nota 7 internationalului roman, in timp ce Chivu, Rat si Lucescu au primit 5,5.

UITATI DE UEFA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.