Berbec: In aceasta zi gasiti solutii originale pentru problemele de la locul de munca, dar sa nu va asteptati la aprecieri din partea colegilor! O persoana mai in varsta va va face tot felul de reprosuri. Va recomandam sa nu va lasati intimidat.

Berbec: In aceasta zi gasiti solutii originale pentru problemele de la locul de munca, dar sa nu va asteptati la aprecieri din partea colegilor! O persoana mai in varsta va va face tot felul de reprosuri. Va recomandam sa nu va lasati intimidat.

Taur: Incepeti o activitate in care veti avea succes si de pe urma careia veti castiga bine. Ar fi bine sa acceptati ajutorul unui prieten, ca sa treceti cu bine peste toate obstacolele. Va sfatuim sa va temperati spiritul critic si sa nu declansati discutii in contradictoriu. Evitati speculatiile!

Gemeni: Aveti idei originale, care va ajuta sa obtineti castiguri suplimentare. Un fost prieten va propune sa colaborati intr-o afacere sau va ofera un nou loc de munca. Va sfatuim sa nu acceptati oferta pana cand nu o intoarceti pe toate fetele.

Rac: Este o zi favorabila pentru contracte, colaborari, asocieri si investitii. Pe plan sentimental, puteti sa faceti proiecte de viitor. Chiar daca sunteti convins ca aveti dreptate, va recomandam sa respectati parerile celorlalti.

Leu: Intentionati sa demarati o afacere. Puteti fi optimist: aveti sanse sa gasiti modalitatea optima si sa obtineti sprijin financiar. Cu sanatatea stati bine, dar va sfatuim sa acordati mai mult timp odihnei si persoane iubite.

Fecioara: Se anunta o zi de neuitat, cel putin pe plan sentimental. S-ar putea chiar sa luati decizia de a va casatori. Pe plan financiar, nu este cazul sa va faceti griji. Nu tratati cu superficialitate problemele de serviciu!

Balanta: Dimineata s-ar putea sa aveti probleme cu persoana iubita, dar reusiti sa le depasiti destul de usor. Este o zi favorabila activitatilor artistice. Talentul, creativitatea si originalitatea va sigura succesul in societate.

Scorpion: Astazi norocul nu va va ocoli. Daca sunteti perseverent si aveti rabdare, veti reusi. Va sfatuim sa nu va bazati doar pe intuitie si sa analizati totul. In familie totul merge bine, dar s-ar putea sa primiti o veste proasta de la seful dvs.

Sagetator: Astazi se pare ca va pregatiti pentru o calatorie importanta, ce poate reprezenta un mare pas in cariera. Partenerul de viata va incurajeaza. Va sfatuim sa nu neglijati sanatatea.

Capricorn: Astazi sunteti foarte abitios si veti reusi dar o ruda mai in varsta va ajuta cu bani, dar vrea sa-si impuna ideile. In general, ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu. Pe plan sentiment stati bine.

Varsator: Aveti ocazia sa rezolvati o problema legata de camin. Puteti sa cumparati o casa noua sau sa faceti un schimb de locuinta. O femeie mai in varsta din familie se opune planurilor dumneavoastra, dar va sfatuim sa nu luati in seama.

Pesti: Aveti o zi buna pe plan profesional si in viata particulara. Dimineata, sunteti plin de energie si reusiti sa-i mobilizati pe cei din jur. Partenerul de viata va sustine. Va sfatuim sa profitati de ideile originale care va vin astazi.

Horoscop furnizat de www.eastrolog.ro


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin