Lucian Constantin Tarniceru, fiul deputatului PSD de Suceava, Petru Tarniceru, a fost arestat pentru 29 de zile dupa ce, duminica noapte, a accidentat mortal o fetita de opt ani si a fugit de la locul faptei. In fata instantei, Lucian Tarniceru a re
Lucian Constantin Tarniceru, fiul deputatului PSD de Suceava, Petru Tarniceru, a fost arestat pentru 29 de zile dupa ce, duminica noapte, a accidentat mortal o fetita de opt ani si a fugit de la locul faptei. In fata instantei, Lucian Tarniceru a recunoscut fapta comisa, declarand ca a fugit dupa producerea accidentului pentru ca s-a speriat. Chiar daca avocatii apararii au cerut punerea in libertate, aratand ca a fost depasit termenul de retinere de 24 de ore a clientului sau, Judecatoria Dorohoi a emis mandatul de arestare preventiva, decizie fata de care acestia au anuntat ca vor face recurs.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.