Premiera ""Visul unei nopti de vara"", in regia lui Victor Ioan Frunza, prezentata in deschiderea Festivalului ""Zile si nopti de teatru european"", si de spectacolul lituanienilor, ""Totul despre femei"", s-au bucurat de cel mai mare succes de publi
Premiera ""Visul unei nopti de vara"", in regia lui Victor Ioan Frunza, prezentata in deschiderea Festivalului ""Zile si nopti de teatru european"", si de spectacolul lituanienilor, ""Totul despre femei"", s-au bucurat de cel mai mare succes de public.

Am avut pana acum teatru traditional, spectacole premiate, teatru underground (nu-mi amintesc sa ma fi intrebat vreodata atata lume cand si unde se joaca ""O statie..."", piesa lui Peca Stefan si-a lui Carmen Vidu). Marea invinsa a Galei Hop 2006... Asta-seara ii vedem pe Horatiu Malaele si pe Niculae Urs in ""Mascariciul"", dupa Cehov. (Claudia Daboveanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.