Rudele onestenilor morti in cumplitul accident de la Barlad nu si-au revenit inca din soc. In ziua in care au fost inmormantati, sora lui Silviu Cucu a implinit 17 ani, si tot in aceeasi zi, Cornel Lacatusu ar fi implinit 12 ani de casatorie si era z
Rudele onestenilor morti in cumplitul accident de la Barlad nu si-au revenit inca din soc. In ziua in care au fost inmormantati, sora lui Silviu Cucu a implinit 17 ani, si tot in aceeasi zi, Cornel Lacatusu ar fi implinit 12 ani de casatorie si era ziua fratelui sau cel mare.

Nadia Bostan, sotia lui Petru Bostan, de 31 de ani, si-a pierdut in accident sotul, pe cumnatul Iulian Catana, de 29 de ani, fratele Florin Preda, de 35 de ani, si pe nepotul Rares, de opt ani. "Cred ca se mai putea face ceva. Am aflat ca accidentul a fost pe la patru, si Salvarea a venit pe la sapte. Am un copilas de patru ani, care nu poate sa inteleaga ca tatal lui nu mai este. Imi spune mereu ca vrea la el, dar ii zic mereu ca tatal lui e ingeras si ca au grija ceilalti ingeri de el", spune Nadia. La randul sau, Carmen Braescu, mama lui Silviu Cucu, de 25 de ani, soferul care a condus masina, se consoleaza si ea cu gandul ca fiul ei nu mai traieste. "Au plecat cu totii sa se relaxeze dupa o zi de munca, nu ca sa castige bani. Am vorbit cu unul care a supravietuit si mi-a spus ca el conducea, dar numai Dumnezeu stie, pentru ca soferii s-au mai schimbat pe drum. Cei ramasi in viata mi-au spus ca deodata s-a stins lumina si au ajuns la spital. Mai am o fata care a implinit 17 ani chiar in ziua in care el a fost inmormantat. A crescut-o de mica si i-a fost ca un tata, pentru ca eu nu am sot. I-a promis de ziua ei un cadou-surpriza si mai in gluma, i-a spus ca de ziua ei ii da voie sa-l sarute. L-a sarutat, dar pentru ultima oara", povesteste femeia. Dincolo de durerea pe care o simt toti acei care si-au pierdut un tata, un fiu sau un frate in urma cumplitului accident, viata onestenilor revine, incet, incet, la normal. In semn de solidaritate, cu cei 11 milioane de lei ramasi de la funeraliile de duminica, pietarii din Onesti pleaca la Calarasi, sa ii ofere rudelor celor sase victime ale unui alt accident petrecut tot pe sosea.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.