toamna ambitioasa, printre care multe productii locale (peste 30% din totalul grilei), emisiuni in direct, reality-show-uri, un nou sezon Oprah, o noua telenovela si evenimente spectaculoase, precum "Sounds of style", concert organizat cu ocazi
toamna ambitioasa, printre care multe productii locale (peste 30% din totalul grilei), emisiuni in direct, reality-show-uri, un nou sezon Oprah, o noua telenovela si evenimente spectaculoase, precum "Sounds of style", concert organizat cu ocazia New York Fashion Week. "Am stabilit inca de la inceput carui public ne vom adresa si am construit o oferta de programe in consecinta", explica Florin Nicoara, CEO EUFORIA TV, care este foarte incantat de faptul ca pe durata verii, cand, in general, consumul tv scade, canalul pe care il conduce nu numai ca si-a pastrat, dar chiar si-a crescut audienta. "La nivel de varfuri, am atins cifre de peste 1 punct de rating in anumite intervale orare, chiar daca distributia prin cablu a fost limitata. Aceste rezultate, cuplate cu oferta de toamna si cu extinderea distributiei incepand cu 1 septembrie si in retelele UPC-Astral ne dau siguranta faptului ca vom atinge obiectivele propuse pentru finalul acestui an, si anume o cota de piata de 2,5% pentru publicul-tinta", apreciaza Florin Nicoara.

"Femeia conduce" in direct
Emisiunea "Zodia fluturelui" a constituit un experiment estival considerat de bun augur, motiv pentru care gazda Manuela Fedorca se intoarce cu un nou decor si cu proiecte pe termen lung. "Femeia conduce" devine o emisiune live, cu un format imbogatit si cu Corina Danila avand un rol mult mai complex. "Jurnal intim" revine cu o noua prezentatoare, productia avand un succes considerabil in sezonul trecut datorita subiectelor dezbatute si a manierei directe si fara inhibitii in care ele au fost tratate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.