Dinu Gheorghe, presedintele executiv al Rapidului, a continuat ieri ofensiva impotriva Stelei, lansata sambata de patronul George Copos, afirmand ca se asteapta la ce e mai rau duminica, atunci cand este programat meciul de campionat dintre cele doua
Dinu Gheorghe, presedintele executiv al Rapidului, a continuat ieri ofensiva impotriva Stelei, lansata sambata de patronul George Copos, afirmand ca se asteapta la ce e mai rau duminica, atunci cand este programat meciul de campionat dintre cele doua echipe. "Sunt convins ca duminica va fi un arbitraj pro-Steaua si nu unul pro-Rapid. Indiferent cine va arbitra. Am cerut arbitri straini, dar nu stiu de ce am fost refuzati. Am fost invitati sa participam in schimb la o tragere la sorti a arbitrului, dar noi la o astfel de mascarada nu participam pentru ca nu e treaba noastra. Aceasta comisie are un conducator, are oameni respectabili care trebuie sa-si faca datoria pentru ca sunt pusi acolo cu un anumit scop", a spus "Vama". Seful rapidist s-a declarat convins ca nu exista nici un arbitru roman capabil sa conduca acest derby. "Vom cere arbitri straini doar la meciurile cu miza, la cele importante unde se joaca poate soarta campionatului. Pentru ca in acest moment, dupa cum s-au comportat in primele sase etape, nici unul din arbitrii romani care sunt pe lista FIFA nu poate duce un asemenea joc. E parerea mea si daca gresesc imi asum toata raspunderea", a explicat Dinu Gheorghe, precizand ca are aceeasi parere cu patronul sau, care a spus sambata seara ca "Steaua a umblat anul trecut cu bani la echipe, iar anul asta la arbitri". "Este clar dupa primele sase etape ca in arbitrajul romanesc sunt foarte multe probleme, iar acestea inclina balanta intr-o singura parte. In aceste prime etape eu sunt convins ca ierarhia Ligii I a fost stabilita in procent de cel putin 50 la suta de arbitraje, care din pacate nu au fost la nivelul pe care il dorim", a spus oficialul giulestean, care s-a aratat convins ca nu va fi chemat la Comisia de disciplina. Prezent la conferinta de presa, antrenorul Razvan Lucescu nu a dorit sa comenteze arbitrajul din acest inceput de sezon atunci cand a fost intrebat daca echipa sa este pregatita sa lupte si impotriva arbitrilor. "Noi suntem sportivi si suntem obligati ca, indiferent de conditiile grele pe care le intampinam, si anul trecut am avut destule probleme, sa ne gandim doar la jocul nostru si la ce avem de facut pe teren. E o provocare si caracterele tari ies la iveala in astfel de momente. Noi trebuie sa mergem inainte sa ne vedem de jocul nostru", a spus Lucescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.