etapa viitoare arbitrajul va fi pro-Steaua. Suntem siguri de asta", a precizat conducatorul din Grant. Vama si-a continuat tirul si asupra arbitrilor din campionatul intern, pe care i-a acuzat ca nu au valoare sa conduca derbiuri de Liga I. "N
etapa viitoare arbitrajul va fi pro-Steaua. Suntem siguri de asta", a precizat conducatorul din Grant. Vama si-a continuat tirul si asupra arbitrilor din campionatul intern, pe care i-a acuzat ca nu au valoare sa conduca derbiuri de Liga I. "Niciun arbitru din cei de pe lista FIFA nu pot duce la bun sfarsit un meci precum cel dintre Steaua si Rapid. Noi am cerut straini, dar ni s-a spus ca nu se poate. Nu avem ce sa mai facem. Ne-au chemat sa mergem sa asistam la extragerea numelui arbitrului, dar nu este treaba noastra. Sunt o groaza de oameni in CCA, persoane capabile, care trebuie sa se ocupe de acest lucru. Adaug din nou, sunt sigur ca arbitrajul va fi in favoarea Stelei", a adaugat "vicele" alb-visiniilor.

Sanse egale
In ce priveste partida de joi din Cupa UEFA, atat Razvan Lucescu, cat si Viorel Moldovan si Vasile Maftei au spus ca partida cu Nacional Medeira va fi una dificila. "sansele sunt de 50 la suta pentru fiecare. Important este sa ne calificam, nu sa invingem, pentru ca este vorba de o calificare, si nu de rezultate. Chiar daca adversarii nostri de joi au pierdut cele doua meciuri pe care le-au disputat in competitia interna, am vazut o echipa artagoasa, care a schimbat sistemul de doua ori, au schimbat tactica de doua ori. Nu au reusit sa inscrie, dar nici nu au primit mai mult de un gol.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.