Un politist de la Sectia 18 din Capitala a fost injunghiat ieri de un barbat din cartierul Ferentari, la usa caruia se prezentase pentru a-i inmana o citatie. Gheorghe Popa a luat un cutit si l-a lovit pe politist in zona inimii si in abdomen. Anunt
Un politist de la Sectia 18 din Capitala a fost injunghiat ieri de un barbat din cartierul Ferentari, la usa caruia se prezentase pentru a-i inmana o citatie. Gheorghe Popa a luat un cutit si l-a lovit pe politist in zona inimii si in abdomen. Anuntati prin statie de victima, oamenii legii au sosit imediat la fata locului, iar politistul ranit a fost transportat de urgenta la Spitalul Municipal Bucuresti. Ieri dupa-amiaza, starea de sanatate a acestuia era stabila. Agresorul a fost retinut la scurt timp, in zona unde a avut loc incidentul, sub acuzatia de tentativa de omor.

Ieri, in jurul orei 11.00, Nicolae Cortel, de 35 de ani, agent sef adjunct la Biroul de Ordine Publica - Sectia 18, a ajuns pe strada Raureni din cartierul Ferentari, acolo unde trebuia sa-i inmaneze unui locatar o citatie. A batut la usa bucuresteanului Gheorghe Popa, in varsta de 56 de ani, insa reactia acestuia a intrecut orice asteptare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.