Bors ucrainean
Pentru 6 portii
Ingrediente: 1 legatura zarzavat de supa, 1,5 kg carne (de vaca), sare, 1/2 lingurita boabe de piper, 2 cepe, cca 700 g varza alba, 750 g sfecla rosie, 250 g rosii, 30 g unt, 5-7 linguri otet de vin rosu, 1 lingurita zahar, 1 legatura patrunjel verde, 2 foi de dafin, piper macinat, 250 g smantana
Mod de preparare: Se curata, se spala zarzavatul si se taie in bucati.
Despre autor:
Sursa: Adevarul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Secretele vedetelor de la Hollywood pentru un machiaj impecabil. Tehnici și...
Sursa: garbo.ro
-
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt...
Sursa: retail.ro
-
Cum se poate evita insolvența. Expertul care s-a ocupat de cazul Blue Air:...
Sursa: wall-street.ro
-
Afirmații delirante din partea unui preot: femeile agresate se*ual trebuie să...
Sursa: kudika.ro
-
UniCredit vede oportunități de consolidare în România
Sursa: futurebanking.ro