Compania americana de telecomunicatii AT&T a anuntat ieri lansarea serviciului AT&T Broadband TV, un serviciu de televiziune prin Internet prin intermediul caruia abonatii vor putea viziona programele a 20 de canale de televiziune. In schimbul unui a
Compania americana de telecomunicatii AT&T a anuntat ieri lansarea serviciului AT&T Broadband TV, un serviciu de televiziune prin Internet prin intermediul caruia abonatii vor putea viziona programele a 20 de canale de televiziune. In schimbul unui abonament lunar de 19,99 dolari, clientii companiei vor putea viziona la calculatoarele lor programele produse de canale precum Fox News si Weather Channel. Desi serviciul este destinat numai consumului domestic, abonatii din Statele Unite care calatoresc in strainatate vor putea viziona programele TV prin intermediul laptopurilor daca au conexiune Internet de viteza mai mare de 500 kilobiti pe secunda. AT&T, care este, in prezent, cel mai mare operator de telefonie din Statele Unite, a declarat ca va colabora cu firma de servicii media MobiTV Inc., ceea ce ii va permite sa ofere acces si la canale precum History Channel, Bloomberg TV sau Food Network. In ultima vreme, companiile de telefonie ca AT&T sau Verizon Communications Inc. au fost nevoite sa lanseze servicii Internet si de televiziune, pentru a face fata competitiei de la companiile de cablu TV care se lanseaza pe piata de telefonie mobila si servicii Internet.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.