Steaua a anuntat ieri doua transferuri in partea administrativa, Daniel Ciuraru fiind cooptat ca director de marketing, iar Cristian Bivolaru ca partener, prin firma sa de relatii internationale a gruparii din Ghencea. "Staff-ul nostru este acum mult
Steaua a anuntat ieri doua transferuri in partea administrativa, Daniel Ciuraru fiind cooptat ca director de marketing, iar Cristian Bivolaru ca partener, prin firma sa de relatii internationale a gruparii din Ghencea. "Staff-ul nostru este acum mult mai puternic, sunt doi profesionisti. Cristian Bivolaru va colabora cu Steaua, il curtez de mult si va fi un parteneriat intre Steaua si firma lui. Nu aveam un reprezentant de marca in relatiile internationale", a spus Mihai Stoica, managerul general al campioanei. "Am beneficiat de libertate totala din partea patronului si cred ca am reusit la nivelul staff-ului administrativ ce am reusit si la nivelul echipei si al staff-ului tehnic, anume sa formam echipe de profesionisti. Cred ca putem oricand sa rivalizam din punctul de vedere al valorii echipei de conducere cu orice club din Liga Campionilor", a subliniat Stoica. Cristian Bivolaru a lucrat din 1991 pana in 2004 ca sef al Departamentului International din FRF, fiind apreciat pe plan extern, iar Ciuraru este expert in marketing, publicitate si merchandising. "Acum, cu reintrarea in Liga Campionilor, politica s-a reorientat spre o profesionalizare clara a departamentelor importante. Firma noastra, BCC Sport Consultancy and Management, va colabora cu Steaua. Suntem specializati in acordarea de consultanta in domeniul relatiilor internationale, in organizarea de jocuri amicale, de turnee de pregatire", a spus Bivolaru. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.