Un biciclist din Arad a fost lovit mortal, ieri dupa-amiaza, de un autoturism condus de un politist de frontiera angajat in Vama Nadlac. Accidentul a avut loc in orasul Nadlac, pe un tronson de drum foarte aglomerat din cauza turistilor care intra sa
Un biciclist din Arad a fost lovit mortal, ieri dupa-amiaza, de un autoturism condus de un politist de frontiera angajat in Vama Nadlac. Accidentul a avut loc in orasul Nadlac, pe un tronson de drum foarte aglomerat din cauza turistilor care intra sau ies din tara. Conform agentului principal Doru Ivan, de la Serviciul Politiei Rutiere Arad, politistul de frontiera, Mihaita Copil, era in afara orelor de serviciu si conducea un autoturism Solenza spre Arad. El a acrosat pe drum un barbat in varsta de 68 de ani, care mergea cu bicicleta tot spre Arad. "Biciclistul a fost lovit grav si a decedat cateva minute mai tarziu, in drum spre spitalul din localitate", a declarat agentul Doru Ivan. Politistii nu stiu deocamdata in ce imprejurari a avut loc accidentul, urmand sa continue cercetarile, pentru a stabili daca politistul de frontiera este sau nu vinovat. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.