Selectionata Kuweitului, antrenata de romanii Mihai Stoichita (principal), Fane Tara (secund) si Leo Toader (se ocupa de portari), a invins neasteptat, cu 2-0 (Al Mutairi 56, Al Mutwa 60), Australia, in preliminariile Cupei Asiei, Grupa D. Kuweitul s
Selectionata Kuweitului, antrenata de romanii Mihai Stoichita (principal), Fane Tara (secund) si Leo Toader (se ocupa de portari), a invins neasteptat, cu 2-0 (Al Mutairi 56, Al Mutwa 60), Australia, in preliminariile Cupei Asiei, Grupa D. Kuweitul si-a imbunatatit astfel sansele de a se califica la turneul final al competitiei, dupa succesul in fata unei echipe deja calificate pentru turneul din 2007, care a jucat in "optimile" Cupei Mondiale de anul acesta. In echipa australiana, antrenata de Graham Arnold, au evoluat Jon McKain ("Poli" Timisoara) - integralist si Ryan Griffiths (Rapid) - din minutul 30. Griffiths a avut o bara la 0-0. Din nationala "socceroos" au lipsit insa multe din vedetele ce evolueaza in Europa. Kuweitul este pe locul 2 in grupa, cu 4 puncte din trei meciuri. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.