Fergie vorbeste despre dependenta ei de droguri Solista grupului Black Eyed Peas este foarte ambitioasa. Dovada acest album la care viseaza de cand e mica. Cu atat mai mult cu cat majoritatea pieselor le-a scris de cand avea 6 anisori. ""The Dutch

Fergie vorbeste despre dependenta ei de droguri

Solista grupului Black Eyed Peas este foarte ambitioasa. Dovada acest album la care viseaza de cand e mica. Cu atat mai mult cu cat majoritatea pieselor le-a scris de cand avea 6 anisori. ""The Dutchess"" este un album autobiografic, Fergie dezvaluind, pentru prima oara, dependenta sa de droguri si povestea relatiilor nepotrivite pe care le-a avut. ""Toate piesele de dragoste vorbesc despre fostii mei iubiti, insa am luat decizia de a nu spune exact cine reprezinta piesa respectiva. De asemenea, piesele contureaza o vulnerabilitate pe care nimeni nu o banuia cand eram in grupul Peas"", spune cantareata.

COLORAT. Fergie s-a chinuit sa inregistreze acest album, care va iesi pe piata la 19 septembrie, in timpul turneului mondial pe care l-a sustinut alaturi de BEP anul trecut. Will.I.Am este producatorul proiectului ei solo, insa si ceilalti colegi de trupa au participat la acest proiect. Ludacris, B Real (Cypress Hill) si Rita Marley, fosta nevasta a lui Bob Marely, au dat o mana de ajutor, colaborand la cateva piese. ""A fost o onoare pentru mine sa inregistrez cu Marley piesa «Mary Janea€™s Shoes». Ludacris apare pe track-ul «Glamorous», iar B Real se bate in rime pe «Thriller Man», un omagiu adus piesei «How I Could Just Kill a Man» a trupei Cypress Hill."" Fergie inca nu s-a decis care din cele 21 de piese vor intra pe disc, insa ne-a promis un album foarte colorat. Va fi dub, reggae, oldie, punk-rock, jazz.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.