... sau ce se intampla cand adopti piticii de pe creier In aceasta comedie, problemele mari vin in pachete mici. Darryl Edwards (Shawn Wayans) este un tip atat de nerabdator sa devina tata incat confunda un criminal urmarit de politie, de statura

... sau ce se intampla cand adopti piticii de pe creier

In aceasta comedie, problemele mari vin in pachete mici. Darryl Edwards (Shawn Wayans) este un tip atat de nerabdator sa devina tata incat confunda un criminal urmarit de politie, de statura foarte mica, semanand cu un copil, Calvin Sims (Marlon Wayans), cu un copilas abandonat, pe care decide sa-l adopte...
El si sotia lui iau ""copilul"" in casa in vreme ce partenerul hotului, Percy P. (Tracy Morgan), incearca sa-l ajute pe pitic sa recupereze un diamant furat.

DISTRIBUTIE. Inca de la inceput, singurii actori care au fost luati in considerare pentru a-l interpreta pe ""ala micua€™"" au fost fratii Marlon Wayans si Damon Wayans. ""Marlon, Damon si Jim Carrey sunt singurii trei actori care ar putea sa duca la bun sfarsit asa ceva"", spune regizorul Keenen Ivory Wayans. ""Sunt singurii cu acest gen de talent. Calvin este ca un personaj de desen animat, dar nu poti sa il tratezi ca atare. Sincer, Marlon este atat de bun in rol, incat nu se confunda cu un desen animat. Te relationezi la el ca la o fiinta umana.""

EFECTE SPECIALE. Din punct de vedere logistic, realizatorii stiau ca va fi o provocare sa il transforme pe actorul Marlon Wayans, inalt de 1,88 m, intr-un personaj care masoara numai 80 cm. ""Ceea ce insemna ca vom face o comedie care este, de fapt, un film cu efecte speciale"", spune producatorul Rick Alvarez. Era cam complicat. In final, s-a decis ca se va gasi o persoana mica de inaltime la care se va atasa capul lui Marlon.

VIDEO & DVD


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.