Toate bune si frumoase (pentru cine gusta genul acesta de muzica, desigur) in videoclipul Andreei Banica, ""Fiesta"": melodie dansanta, versuri englezo-spaniole, decoruri exotice. Pe scurt, petrecere in imagini, semnata Dragos Buliga. Numai costu
Toate bune si frumoase (pentru cine gusta genul acesta de muzica, desigur) in videoclipul Andreei Banica, ""Fiesta"": melodie dansanta, versuri englezo-spaniole, decoruri exotice.

Pe scurt, petrecere in imagini, semnata Dragos Buliga. Numai costumatia interpretei lasa de dorit. Cantareata n-a gasit ceva mai potrivit decat un maiou lalait, plus o palarie cu boruri sucite. Textul este relativ simplu. Cu ""noce"", ""amor"", ""sensation"" si ""ritmo sensual"", subtire, de vara, cum se zice. Toata lumea danseaza, ca doar e vorba de distractie. Filmarile au avut loc la Castel Film si au durat o zi intreaga. Iar Andreea (foto) i-a vrut si pe musculosii de la Flamingo Boys sa danseze in clip. Ooo, ie-ie-ie, pa-ra-papapara si cam asta-i toata ""Fiesta"". (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.