Primaria sectorului 1 a trimis buldozerele, ieri dimineata, pentru a demola restaurantul construit de Dumitru Dragomir, fara autorizatie, in Herastrau, pe baza dispozitiei semnate de primarul Adriean Videanu.

Dragomir crede ca este vic

Primaria sectorului 1 a trimis buldozerele, ieri dimineata, pentru a demola restaurantul construit de Dumitru Dragomir, fara autorizatie, in Herastrau, pe baza dispozitiei semnate de primarul Adriean Videanu.

Dragomir crede ca este victima rafuielilor politice dintre PNL si PRM si spune ca ii va da in judecata pe primarul Capitalei si pe edilul sectorului 1, care l-ar fi asigurat ca afacerea sa va ramane in picioare. Dupa ce i-au demolat usile si ferestrele, oamenii primariei l-au lasat pe Mitica de la Liga sa le termine treaba.

Oamenii Primariei sectorului 1 au demolat, ieri dimineata, restaurantul lui Dumitru Dragomir din Parcul Herastrau, dupa ce luni de-a randul edilii l-au pasuit pe deputatul PRM ca sa intre in legalitate. Presedintele LPF este primul „carciumar cu pedigree“ cazut victima dispozitiilor de primar general.

Restaurantul de peste 500.000 de euro, ridicat in aceasta vara de presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal pe malul lacului Herastrau, a fost demolat dis-de-dimineata de echipajele Primariei sectorului 1 in baza dispozitiei date de edilul Capitalei, Adriean Videanu, car e, pe langa constructia in sine, vrea sa scape de intreg pontonul construit ilegal de firma Number One SRL, care apartine fiului deputatului PRM, Bogdan Dragomir. Amendat de doua ori anul acesta, cu suma totala de 400 milioane de lei vechi, pentru ca nu a respectat Legea privind regimul constructiilor, Dumitru Dragomir s-a certat cu toata lumea cand a vazut cum toata investitia de o jumatate de milion de euro este facuta una cu pamantul de flexurile oamenilor primariei. Desi a construit fara autorizatie in Herastrau, Dragomir spune ca a avut toate documentele necesare si arata cu degetul inspre primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, pe care il acuza ca a pus la cale actiunea de demolare la comanda politica. „Chiliman mi-a zis cu gura lui sa nu demolez, ca imi da amenda de 300 milioane de lei si ca trei ani de zile stau linistit cu contestatia pe care am depus-o. Dar eu i-am zis sa-mi dea o hartie din care sa reiasa ca nu e de competenta primariei de sector si am primit-o. Am fost in audienta si la primarul Adriean Videanu care mi-a zis si el ca am facut un lucru frumos in Herastrau, iar juristii lui au fost de parere ca sunt cu actele in regula. Azi dimineata m-am postat in fata casei lui Chiliman sa-i cer socoteala. Dar el mi-a zis ca asta e din cauza ca PNL-ul nu-l lasa in pace pe Vadim. Ei au vrut sa-l santajeze pe Corneliu Vadim Tudor si s-au razbunat pe mine, care am contract cu Primaria Capitalei“, ne-a declarat presedintele LPF Dumitru Dragomir. In replica, edilul sectorului 1 este de parere ca afirmatiile deputatului sunt fabulatii si nu ies din tiparul lor obisnuit.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.