Un roman a carei identitate nu a fost deocamdata confirmata a fost ucis si apoi taiat in bucatele de un american despre care politistii cred ca era concubinul sau.

Dupa oribila crima, Cody Troy Dacus a imprastiat corpul romanului in do

Un roman a carei identitate nu a fost deocamdata confirmata a fost ucis si apoi taiat in bucatele de un american despre care politistii cred ca era concubinul sau.

Dupa oribila crima, Cody Troy Dacus a imprastiat corpul romanului in doua locuri, in apropierea unor sosele secundare ale tinutului Hill. Politistii nu au reusit sa recupereze decat capul, oasele mainilor si picioarelor victimei, restul corpului nefiind gasit, oamenii legii banuind ca ar fi putut fi devorat de animalele salbatice.

Un roman a fost ucis de un american in varsta de 23 de ani in localitatea Mesquite, relateaza ziarul The Dallas Voice, publicatie dedicata comunitatii homosexuale si lesbiene. Cody Troy Dacus se presupune ca a avut o relatie homosexuala cu romanul ucis, insa acest fapt a fost infirmat de rudele suspectului, care spun ca romanul l-a abuzat sexual pe american.

Potrivit anchetatorilor, crima a avut loc la inceputul lunii august, in apartamentul americanului din Mesquite, pentru ca apoi victima sa fie dezmembrata cu ajutorul unui ferastrau si transportata intr-o zona rurala din tinutul Hill. Astfel, capul romanului, prec um si oasele bratelor si picioarelor au fost gasite in doua locuri diferite, in apropierea unor sosele secundare. Trunchiul nu a fost gasit inca, politia luand in calcul posibilitatea ca acesta sa fi fost devorat de animale salbatice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.