Nationala de tineret a Romaniei a plecat ieri in Germania, unde va sustine marti, in micuta localitate Wilhelmshaven, un meci crucial cu echipa similara a Germaniei. Elevii pregatiti de Emil Sandoi au sansa de a se califica in play-off-ul de c
Nationala de tineret a Romaniei a plecat ieri
in Germania, unde va sustine marti, in micuta localitate Wilhelmshaven, un meci crucial cu echipa similara a Germaniei.


Elevii pregatiti de Emil Sandoi au sansa de a se califica in play-off-ul de calificare la Campionatul European, care se va disputa in sistem tur - retur, la 7 si 11 octombrie, daca nu vor pierde cu Germania. ""Tricolorii"" mici au aceasta varianta deoarece au invins cu scorul de 3-0 formatia Irlandei de Nord, in timp ce nemtii au dispus de aceeasi formatie, vineri seara, doar cu 3-2, ai nostri fiind superiori la golaveraj.
OPTIMISM. La plecarea spre Germania, toti jucatorii nostri erau constienti de examenul care ii asteapta, iar antrenorul Emil Sandoi era destul de degajat in privinta partidei. ""Avem doua sanse din trei si nu trebuie sa le dam cu piciorul. Ne ajuta foarte mult rezultatul din Irlanda de Nord si faptul ca Germania a primit doua goluri, arata ca sunt vulnerabili. Baietii nu au probleme si vor cu totii sa faca o partida mare, chiar daca vor avea in fata o echipa cu multi jucatori valorosi. Cred ca ne vom califica mai departe, pentru ca a venit si randul nostru"", a declarat fostul international al Universitatii Craiova. Cele sapte castigatoare ale meciurilor din play-off se vor califica la turneul final al Campionatului European, care se va disputa in perioada 11-24 iunie in Olanda, echipa calificata direct, in postura de tara organizatoare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.