Delegatia bulgara a sosit pe Aeroportul Mihai Kogalniceanu din Constanta, ieri, in jurul orei 12.00, antrenorul Hristo Stoicikov fiind foarte iritat de prezenta ziaristilor. Fosta vedeta a Barcelonei a lovit in treacat camera de luat vederi a unui re
Delegatia bulgara a sosit pe Aeroportul Mihai Kogalniceanu din Constanta, ieri, in jurul orei 12.00, antrenorul Hristo Stoicikov fiind foarte iritat de prezenta ziaristilor. Fosta vedeta a Barcelonei a lovit in treacat camera de luat vederi a unui reporter.
Lotul vecinilor de la sud de Dunare s-a imbarcat rapid intr-un autocar si au plecat spre hotelul lui Gheorghe Hagi, unde vor sta pana sambata dupa meci, cazarea costandu-i peste 40.000 de euro. In fata hotelului, bulgarii au fost asteptati de Gheorghe Hagi, venit special din vacanta pentru a se revedea cu Stoicikov, si de fostul impresar Giovani Becali, bun prieten, de asemenea, cu antrenorul oaspetilor. Dupa ce s-a intretinut cateva minute cu selectionerul bulgar, "Regele" a declarat ca prietenia dintre ei se sfarseste cand vine vorba despre meciul de astazi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.