Astazi, la Constanta, ora 21.00, in direct la TVR 1, Mutu&Co. vor intalni Bulgaria la debutul in preliminariile pentru CE din 2008. Extrem de nervos, selectionerul Bulgariei si-a dat in petic de cum a sosit in Romania, bruscand o echipa TV.

Astazi, la Constanta, ora 21.00, in direct la TVR 1, Mutu&Co. vor intalni Bulgaria la debutul in preliminariile pentru CE din 2008. Extrem de nervos, selectionerul Bulgariei si-a dat in petic de cum a sosit in Romania, bruscand o echipa TV.

Astazi, la Constanta, echipa nationala debuteaza in campania de calificare la Campionatul European din 2008. Dupa doua saptamani de foc incrucisat al declaratiilor, in care presa bulgara a sarit bine calul, a venit si randul faptelor, orgoliile puse in joc depasind mult cadrul strict sportiv.

Exasperat de multitudinea de absente (vor lipsi Radoi, Mazilu, Paraschiv, D. Munteanu si Goian), Victor Piturca isi va pune la bataie toata priceperea sa de antrenor, pentru a trece de echipa Bulgariei. Dupa o saptamana de incercari, Piturca pare sa fi gasit unsprezecele ideal, in conditiile date, Rosu, Dica si Marica fiind solutiile de avarie. De cealalta parte, Hristo Stoicikov procedeaza ca un pugilist modest care spera sa compenseze lipsa de experienta prin declaratii belicoase. Se zvoneste chiar ca Stoicikov a fost instalat la carma Nationalei doar pentru imagine si pentru increderea pe care o da jucatorilor, de tactica ocupandu-se altcineva. De altfel, tot scandalul iscat in jurul acestui meci a pornit de la o scanteie bine aruncata de fostul mare fotbalist al vecinilor de peste Dunare, mare specialist in provocari inca de pe vremea cand era activ ca jucator. Dupa ce a fost etalat un intreg arsenal de jigniri si atacuri la persoana, a venit vremea ca Mutu, Chivu, Marica, pe de o parte, si Berbatov, Petrov, Bojinov, de cealalta, sa demonstreze pe gazon cum stau cu adevarat lucrurile in ceea ce priveste valoarea sportiva.

Masuri speciale de securitate la frontiera
Directia Politiei de Frontiera Constanta anunta masuri speciale pentru fluidizarea traficului in punctul de trecere a frontierei Vama Veche.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin