Reprezentantii Primariei Sectorului 1 au demarat ieri, in forta, actiunile de desfiintare a terasei amplasate ilegal pe malul lacului Herastrau, ce apartine deputatului PRM Dumitru Dragomir. Inca de la primele orele ale zilei, utilajele administratie
Reprezentantii Primariei Sectorului 1 au demarat ieri, in forta, actiunile de desfiintare a terasei amplasate ilegal pe malul lacului Herastrau, ce apartine deputatului PRM Dumitru Dragomir. Inca de la primele orele ale zilei, utilajele administratiei locale au reusit sa transforme constructia intr-un santier, in ciuda eforturilor lui Dragomir de a bloca activitatea angajatilor ADP din sectorul 1 si a inspectorilor din cadrul Disciplinei in Constructii.Deputatul a acuzat actiunea ilegala a primariei de sector si a invocat chiar "o intelegere cu Primaria Generala a Capitalei, de a pastra restaurantul pe malul lacului".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.