Norina, decanul Facultatii de Stomatologie din Iasi, a mostenit suprafata de 20 ha in zona comunei Rediu din judetul Iasi. Printr-o hotarare judecatoreasca definitiva din anul 2003 s-a dispus retrocedarea acestei suprafete catre Norina Forna, a
Norina, decanul Facultatii de Stomatologie din Iasi, a mostenit suprafata de 20 ha in zona comunei Rediu din judetul Iasi. Printr-o hotarare judecatoreasca definitiva din anul 2003 s-a dispus retrocedarea acestei suprafete catre Norina Forna, astfel ca a solicitat prefectului Prisacaru punerea in posesie, angajandu-l ca avocat pe Cristian Toni Baltag, cel care a reprezentat-o si pe Tatiana Popovici, complicea americanului Treptow, in procesul de pedofilie. Avocatul l-a sunat pe 26 iulie pe Dorin Forna, spunandu-i ca prefectul a aprobat punerea in posesie a suprafetei de 16 ha, dar pe un alt stabiliment, respectiv in comuna Miroslava.

Spaga se ridica la 600.000 de euro
Conditia era ca mostenitoarea, Norina Forna, sa dea prefectului, cu titlu gratuit, suprafata de trei ha - in valoare de aproximativ 600.000 de euro - din totalul terenului care urma sa fie retrocedat. Prisacaru a specificat faptul ca un hectar din cele trei ar fi pentru directorul Agentiei Domeniilor Statului Iasi, Flavius Ionita, care ieri a fost suspendat din functia de vicepresedinte al PNL Iasi. Pe 17 august, prefectul de Iasi i-a spus personal lui Dorin Forna conditiile in care va obtine retrocedarea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.